Shop de nieuwste collectie Fred de la Bretoniere bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie schoenen en tassen van Fred de La Bretoniere bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Fred de La Bretoniere online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

We love craftsmanship

Het merk Fred de la Bretoniere is vernoemd naar Frederik Cornelis (Fred) de la Bretonière, een Nederlands schoenen- en tassenontwerper. Het merk kent zijn oorsprong in 1970 en sindsdien is er een rijke geschiedenis ontstaan. Jarenlange ervaring in het schoenmakersvak zorgt ervoor dat je vakmanschap beleeft in de puurste vorm. Fred de la Bretoniere gelooft dat iedere, individuele vrouw uniek is en wil deze individualiteit naar boven brengen op een casual en elegante manier. De ontwerpen zijn bedoelt om je mooi en zelfverzekerd te voelen, passend bij de sterke persoonlijkheid van de vrouw. In iedere tas of schoen zit ambacht en liefde verwerkt. Zo is een uitstekend oog voor detail terug te vinden. Door vast te houden aan het traditionele vakmanschap wordt elk ontwerp een uniek product. De schoenen en tassen worden gemaakt van de mooiste, beste leersoorten om puurheid in het product zoveel mogelijk te kunnen behouden.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Fred de la Bretoniere collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.