Shop de nieuwste Rabens Saloner collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de ruime collectie Rabens Saloner bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Rabens Saloner online in de webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Handgemaakte kleding met unieke tie-die prints

Rabens Saloner is in 2007 opgericht door creatief directeur Birgitte Raben. Met een ontwerpteam in Kopenhagen en verblijf in Bali, waar Birgitte zes maanden per jaar doorbrengt biedt Rabens Saloner avontuurlijk eclectisme met een rock ’n roll geest. Moderniteit en traditioneel ambacht komen samen in een eigentijdse collectie. De kleding wordt gemaakt met veel liefde en aandacht, handgemaakt en geverfd met traditionele methoden. Hierdoor zijn de tie-die stukken nooit identiek. Rabens Saloner is stoer, maar ook vrouwelijk met gedrapeerde silhouetten en luxe materialen. Elk item is bijzonder door het ontwerp, details of kleuren.

 

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de nieuwste Rabens Saloner collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.