Shop de nieuwste collectie Japan TKY bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Japan TKY bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Japan TKY online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Tijdloze basics van travelstof

Japan TKY maakt tijdloze kledingstukken voor de onafhankelijke, bewuste vrouw. In een snel veranderende wereld staat Japan TKY voor tijdloze stijlen die trends overstijgen en hun gemakkelijke, eigentijdse aantrekkingskracht behouden. Gedreven door een toewijding aan duurzaamheid, om de impact op het milieu te beperken. Door dicht bij huis te produceren en een collectie op te bouwen die lang meegaat. Japan TKY richt zich op de 3 pijlers: sociaal, ecologisch en ethisch. De ontwerpen zijn veelal gemaakt van een onderhoudsvriendelijke, lichtgewicht stretch materiaal zoals travelstof en is daarom kreuk- en strijkvrij is. Met de basics van Japan TKY kun je een ultieme capsule garderobe bouwen. De collectie bestaat uit: blazers, pantalons, jurken, blouses en tops. 

Eigentijdse boetiek in Domburg 

Wil je de Japan TKY collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.