Palazzo News

Palazzo News

Wil jij niks missen van de nieuwste fashion- en lifestyle trends, laatste updates en nieuwtjes omtrent Palazzo Domburg? Dan kan je nu via 1 klik op de knop maandelijks op de hoogte blijven. Dat wil jij toch ook?

We beloven het bij deze plechtig: We gaan je niet spammen met dagelijkse nieuwsbrieven in je mailbox. Wij snappen dat deze linea direct in de prullenbak belanden. Maar hey, we garanderen je wel dat de leukste nieuwtjes, trends en updates als eerste op jouw scherm verschijnen. Dat wil jij toch ook?

Maandelijks houden wij je op de hoogte met nieuwe merken, prints, kleuren en modellen die hot and happening zijn en updates uit de winkel en de webshop. Speciale acties, kortingen en alles wat op ons pad komt en we graag met je willen delen.

Palazzo News

Via een paar simpele stappen kun jij je vrijblijvend inschrijven op onze nieuwsbrief. Benieuwd hoe? Keep on reading... Allereerst bezoek je via je tablet, telefoon of computer onze website. Scroll vervolgens naar beneden tot dat je de tekst ''SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF'' ziet staan. Je kunt vervolgens in de witte balk jouw mailadres achterlaten waar je wenst op geinformeerd te worden middels onze nieuwsbrief. Klik op 'OK' en wij regelen de rest :).

Wij hopen uiteraard dat je helemaal blij wordt van Palazzo News! Ben je er helemaal klaar mee (of je partner), puilt je kast uit, durf je niet meer te kijken en veroorzaken wij een serieuze shopverslaving? Alvast onze welgemeende excuses ;). Ook in dat geval kun jij je eenvoudig uitschrijven van Palazzo News. Simpelweg door onderaan 1 van de ontvangen mailtjes te kiezen voor 'Uitschrijven'.

We hope 2 update you soon!