Barbara's blog | Inkoop Winter 2021/2022

Barbara's blog | Inkoop Winter 2021/2022

Voor het eerst keek ik niet echt uit naar de inkoop voor de nieuwe collecties winter 21/22. De zomer collecties die nu binnen komen hebben we al in augustus (2020) ingekocht. 
Toen waren we in een opperbeste stemming omdat we na de eerste “coronagolf” weer lekker bezig waren (….little did we know). Maar hoe pakken we het nu aan in deze huidige Corona lockdown..

Nieuwe collecties inkopen vanuit een positie, dat je al 2 maanden dicht bent en geen definitief punt hebt waarop je weer open mag is verre van ideaal. We hebben natuurlijk wintercollectie over die we op dit moment flink hebben afgeprijsd, en die wil je straks in augustus niet aanbieden. Je wil juist na een donkere periode van onzekerheid laten zien dat je erin geloofd dat het weer beter zal gaan, dat je positief bent, dat er weer voorzichtig een feestje mag worden gevierd en wellicht een festival bezocht.

En dus sjees ik door het hele land om nieuwe collecties te bekijken en te kopen. We worden verwend met mooie collecties in prachtige materialen en kleuren. 

Ik blijf positief met de gedachte dat het goed komt, dat er licht is aan het einde van de tunnel. Dat we er weer op uit kunnen in onze nieuwe items, omdat we daar nou eenmaal heel blij van worden.

x Barbara
#staysafe and be Fashionable

P.s. wat gaan we zien volgend jaar? Rustige kleurtinten, je gehele outfit in dezelfde kleur & Comfort is het sleutelwoord!