Shop de nieuwste Soeurs de Provence collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste Soeurs de Provence collectie bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Soeurs de Provence online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

The 'Saint-Tropez way of living'

'Soeurs de Provence' is opgericht door twee zussen, Aimée en Lieve, Pelle. Het merk is geïnspireerd op de Franse Riviera. De zomers werden doorgebracht in Saint-Tropez en de naburige dropen, hierdoor werden de zussen geïnspireerd door de unieke mix van authenticiteit en Franse luxe. Het prachtige witte zand, een sprankelende blauwe Middellandse zee, dwalen langs de natuurlijke kusten, natuurlijke wijnen en luxe jachten. Extravagantie en eenvoud gaan hand in hand, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze oase van verfijning. De ‘Saint Tropez way of living’ wordt vertaald naar casual-chique kledingstukken met een perfecte mix van eenvoud en klasse. De stijlen, kleuren en materialen worden zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd in Europa. Het merk gelooft in het balanceren van de juiste hoeveelheid comfort en luxe, mannelijkheid en vrouwelijkheid gedurende de dag. Items die perfect passen bij elke stemming en omgeving; dag en nacht, of je nu werkt, ronddwaalt in de natuur, lounget of uit eten gaat in je favoriete restaurant.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Soeurs de Provence collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.