Shop de nieuwste collectie Florez bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie van Florez bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Florez online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Jeans met een ideale pasvorm

Sinds 2017 is Florèz uitgegroeid tot een internationaal modemerk wat vooral bekend staat om haar jeans. Florez heeft als doel om het leven van de moderne vrouw gemakkelijker en modieuzer te maken. Door het maken van jeans met de ideale pasvorm voor ieder figuur in verschillende fits van zachte stoffen. De zorgvuldige keuze van een stretch-kwaliteit zorgt voor het hoge draagcomfort, een broek die eindelijk echt lekker zit! Om de collectie te ervaren moet je de kleding voelen en passen, terug naar de basis. Raak de stoffen aan en voel hoe fijn het is om te investeren in een goed product van mooie kwaliteit. De collecties zijn tijdloos, maar iedere collectie brengt ook weer vernieuwing passend bij de trends van dat seizoen. Florez is een familiebedrijf wat meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie met een eigen productie atelier om een duurzaam merk te bouwen. De kennis van gepassioneerde vakmensen en een jong team is de sleutel tot succes. Samen blijven creëren en vernieuwen, zo blijven de designs van Florez je verrassen!

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Florez collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.