Shop de nieuwste Fatboy collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de collectie van Fatboy online bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Fatboy online in de webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Design with a smile

Het Nederlandse merk Fatboy is in 2002 begonnen met een oversized zitzak. Al snel bleek de zitzak een grote hit en vervanger van de stoel. In huizen, op terrassen en op evenementen, overal zag je mensen zitten en hangen op de producten van Fatboy, met een grote glimlach. En dát is nou juist het doel van Fatboy, het mooier en vrolijker maken van zoveel mogelijk huizen, tuinen, kantoren en feestjes. Leun achterover, voel je vrij, het leven is jouw feestje. Bij Fatboy worden oude bekenden in huis en tuin in een nieuw jasje gestoken. De essentie van een product wordt vertaald in iconische ontwerpen met een twist waar fun en functionaliteit centraal staat. Van het labeltje aan Edison the Petit tot de knopen achterop The BonBaron, alles heeft een functie. Alle producten worden zorgvuldig ontworpen, uitgebreid getest en verbeterd waar nodig. Om producten te creëren waar je jaren van kunt genieten en vrolijk van wordt. De producten kunnen tegen een stootje, zijn watervast en verkleuren niet. Hierdoor heb je jarenlang plezier van de producten. Ook is er aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu door het gebruik van gerecyclede materialen. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze hun steentje bij aan een gezonde (en blijere!) planeet. 

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Fatboy collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.