Shop de nieuwste collectie Como No1 bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Como No1 bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Como No1 online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Duurzaam outdoormerk 

Het outdoormerk Como No.1 werd in 2015 gelanceerd door Michael Boveleth en Martin Schmelzer. Beiden hebben jarenlange ervaring in de mode-industrie door het eerder opgerichte jassenlabel BLONDE No.8. Het merk staat vooral bekend om de grote verscheidenheid aan stijlen die klanten van alle generaties aanspreken, of het nu gaat om lange jassen, bodywarmers, oversized of korte boxy-stijlen, aan alle wensen wordt voldaan. Het kleurenpalet is net zo divers als de klanten zelf. Vooral de combinatie van mode en functie is indrukwekkend: bijna alle jassen zijn gecoat met teflon en zijn daarom waterafstotend. Functionele elementen zoals reflectoren worden stijlvol in het product geïntegreerd en worden zo een blikvanger. Terwijl mode-aspecten voortdurend worden ontwikkeld, evolueert het merk steeds meer naar duurzaamheid. Een belangrijke stap was de geleidelijke vervanging van de klassieke donsvulling door PET-Thermore en ook voor de bovenstoffen worden steeds vaker gerecyclede materialen gebruikt. De meeste producten zijn ook BLUESIGN®-gecertificeerd, wat betekent dat duurzame en milieubewuste productieprocessen worden geïmplementeerd. Het door ontwikkelen van bestaande stijlen en het doorvoeren van modetrends in een functioneel product is wat het bedrijf drijft en de wereld een beetje kleurrijker maakt.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Como No.1 collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.