Shop de nieuwste collectie Chilly bottle bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Chilly bottle's bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Chilly bottle online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 


Milieuvriendelijke drinkflessen

Chilly's werd in 2010 opgericht door James Butterfield en Tim Bouscarle, met als doel mensen de mogelijkheid te bieden om altijd koud water voor onderweg te hebben, zonder dat ze plastic waterflessen voor eenmalig gebruik hoeven te kopen. Het resultaat was de Chilly's Bottle. Een modern en stijlvol product dat is ontworpen om het gemak van een plastic waterfles te combineren met de hoogwaardige technologie en milieuvriendelijke voordelen van een traditionele fles. Houd de inhoud van je drinkfles 24 uur koud of 12 uur warm met geavanceerde dubbelwandige vacuümisolatie. De missie van Chilly is om het dagelijks gebruik van herbruikbare producten te versnellen. Ze streven ernaar dit te doen door producten te creëren voor de actieve stedelijke levensstijl met de perfecte balans. De collectie bestaat uit diverse drinkflessen en bekers in vrolijke kleuren en prints.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Chilly´s collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.