Shop de nieuwste collectie Bon Parfumeur bij Palazzo Domburg

Je shopt de Bon Parfumeur collectie bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Bon Parfumeur ook online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 


Unisex parfum

Bon Parfumeur is een Frans parfumhuis dat bekend staat om zijn unieke en veelzijdige geuren. Bij Bon Parfumeur zijn ze ervan overtuigd dat parfum moet omvatten en verbinden. Het kiezen van een parfum gaat over jezelf een speciaal moment gunnen, het is ook verbinding maken met het hart van een andere persoon, hen vreugde brengen, want geur schept banden. Ook zijn het unisex geuren en daarom geschikt voor hem en haar. De kleurrijke flesjes parfum bevatten elk een andere kleur wat staat voor een eigen geurfamilie, die je ook met elkaar kunt mixen en matchen. Elk parfum van Bon Parfumeur wordt aangeduid met een drie cijferig nummer, dat de hoofdingrediënten en geurprofielen vertegenwoordigt en combineren gemakkelijk maakt. Het parfummerk staat ook bekend om zijn minimalistische en eigentijdse verpakkingen. De flessen hebben een strak ontwerp met een eenvoudig etiket, waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit van de geur zelf.


Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Bon Parfumeur collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.