Shop de nieuwste collectie B.L.A.H. shoes bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie schoenen van B.L.A.H. bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we BLAH online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Good shoes. Made well. No BLAH. 

B.L.A.H. shoes is ons meest duurzame schoenenmerk. Dit merk is opgericht door een gepassioneerd team uit Amsterdam die de wereld een stukje beter willen maken. Mooie schoenen, maar op een duurzame manier gemaakt met zo min mogelijk poespas. B.L.A.H. hecht waarde aan het maken van goede schoenen met een trendy randje, wat resulteert in edgy maar minimalistische boots en sneakers. De schoenen worden geproduceerd in Portugal en bestaan grotendeels uit gerecyclede materialen. B.L.A.H staat voor een unieke en kleurrijke stijl, die wél een voetdruk achterlaat maar geen negatieve op de aarde. We care about what's on your feet, and about the planet and its people. We don't care to shout about it.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de BLAH collectie liever in de winkel bekijken of even passen? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.