Shop de nieuwste Toms collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste Toms collectie bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Toms online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Schoenen met een missie

Toms is een schoenenmerk wat de wereld een stukje mooier en beter maakt. In 2006 startte TOMS-oprichter Blake Mycoskie met het One for One model; voor elk verkocht paar schoenen, krijgen strategische partners een paar schoenen voor de ondersteuning van grotere gezondheids-, opleidings- en community-ontwikkelingsprogramma's. Op dit moment wordt 1/3 van de winst gedoneerd aan sociale initiatieven. Het merk staat bekend om de iconische alpargata. Een espadrille schoen die oorspronkelijk uit Spanje komt en werd geadopteerd door Argentinië. Een schoen van het volk, waar je makkelijk in- en uit stapt. Naast de bekende espadrille bestaat de collectie uit slippers en pantoffels.

Eigentijdse boetiek in Domburg 

Wil je de Toms collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.