Pagina 1 van 2

Shop de nieuwste Scholl collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de ruime collectie Scholl schoenen bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Scholl online in de webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Comfort meets style!

Modische schoenen met comfort. Het verhaal van Scholl begint bij William Mathias Scholl. Hij studeerde geneeskunde en kreeg een grote interesse in het verbeteren van ieders gezondheid via de voeten. Hij specialiseerde zich daarom in fysiologie en anatomie van de voet. In de jaren '20 paste hij zijn kennis toe in het ontwerpen van een reeks comfortschoenen, waarmee hij naamsbekendheid veroverde. Vandaag de dag staat Scholl bekend om moderne schoenen én met veel comfort wat je van Scholl gewend bent. Het schoenenmerk heeft een uitgebreide collectie met verschillende modellen voor elke gelegenheid zoals de instapper, slipper of muiltjes. Scholl laat zien dat mode, comfort en gezonde voeten uitstekend samen gaan.

 

Eigentijdse boetiek in Domburg 

Wil je de Scholl collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.