Shop de nieuwste collectie Leon en Harper bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Leon en Harper bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Leon en Harper online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Vrouwelijke en stoere items

Leon & Harper is in 2010 opgericht in Parijs door Philippe Corbin. De ontwerper haalt zijn inspiratie uit design, kunst, muziek en reizen. Leon & Harper biedt een ongedwongen maar chique collectie voor de jonge vrouw. Kleding die het mooiste deel van jezelf laat benadrukken met een vrouwelijke en stoere stijl. Items waarin je je vrij voelt om te bewegen zoals je dat het liefste doet, op jouw manier. De collectie bestaat uit vrolijke prints en t-shirts met vintage opdrukken. Tijdloze basics en opvallende items wisselen elkaar af. Je kunt de collectie hierdoor goed mixen en matchen om jouw authentieke en unieke stijl te laten zien.

Eigentijdse boetiek in Domburg 

Wil je de Leon & Harper collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.