Shop de nieuwste collectie Devotion bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Devotion bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Devotion online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

 

Jacquard jurken en etnische prints

Het merk Devotion TWINS is opgericht in 2001 en geïnspireerd op het zonnige Griekenland. Het merk staat bekend om vrolijke jacquard jurken, etnische prints en eclectische kleurcombinaties. De collectie bestaat uit zomerse, luchtige materialen als katoen en zijn daarmee uiterst geschikt voor een warme zomer, voor vakantie of voor naar het strand. De collecties worden op een eerlijke manier geproduceerd in Europa. Devotion TWINS omschrijft zichzelf als een Slow Fashion Brand en levert met haar succes een bijdrage om de Griekse textielproductie nieuw leven in te blazen. De kern van alle ontwerpen van Devotion Twins zijn borduur- en textieltechnieken die het folkloristische erfgoed en de textieltradities gecombineerd met moderne technologie, naar de toekomst brengen. Mooie, veelal handgemaakte kleding gemaakt van hoogwaardige materialen - volledig ontworpen en vervaardigd in Griekenland, zo kun je Devotion TWINS perfect samenvatten. Gemaakt voor mode-geïnformeerde vrouwen over de hele wereld die geloven in dezelfde waarden als het merk en de oprichter: verbondenheid, consistentie, vertrouwen en wederzijds respect.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Devotion collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kleding, schoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGG, Rabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.