Shop de nieuwste collectie Corel broeken bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Corel broeken bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Corel online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 


Veelzijdige broeken

Corel Amsterdams is een dames merk wat is gespecialiseerd in broeken. Bij dit merk draait het al 35 jaar om unieke pasvormen, tijdloze ontwerpen en prachtige kwaliteiten. Elk seizoen wordt er met een klein en dynamisch team samen gewerkt naar een nieuwe, verrassende collectie. Met een creatieve blik zijn ze altijd op zoek naar mooie dessins, goede stretchmaterialen en energieke kleuren voor vooruitstrevende items. Ook gaat het merk mee met de tijd en dat betekent dat ze werken met zoveel mogelijk milieuvriendelijke en duurzame materialen, zoals gerecycled polyester, polyamide en ecologische lyocell. Naast het Corel-team in Nederland, zijn er nauwe connecties met de stoffenleveranciers in Europa en het productieteam in Italië waar de collectie grotendeels gemaakt wordt. Het merk is chique, stoer, sportief en comfortabel, maar belangrijker nog: eigentijds. Corel streeft naar veelzijdige stijlen die perfect zijn voor zowel werk als weekend. Een broek die elke vrouw krachtig en zelfverzekerd laat voelen.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Corel collectie liever in de winkel bekijken? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.