Shop de nieuwste collectie Colors of California bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Colors of California bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Colors of California online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Vrolijke en kleurrijke schoenen

Colors of Californië is een Italiaans schoenenmerk wat sinds 1994 bestaat. De visie van Colors of Californië is dat je eerst begint met het kiezen van je schoenen en daarna pas de rest van je kleding uitkiest. Als schoenen het middelpunt van je look vormen en passen bij hoe jij je die dag voelt. Voor ieder die een unieke smaak heeft en deze graag deelt. Als schoenen een reis voor je zijn, ze je horizon verbreden. Als je liever de vrijheid hebt om te kiezen, dan is Colors of California zeker een merk voor jou! De schoenencollectie bestaat uit vrolijke eyecatchers met unieke details. Er is niet slechts een stijl, maar alle stijlen die de wereld ons bieden. Like colors and the people of California: all different yet together.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Colors of Californië collectie liever in de winkel bekijken of even passen? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.