Shop de nieuwste collectie Blonde NO.8 bij Palazzo Domburg

Je shopt de nieuwste collectie Blonde NO.8 bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Blonde NO.8 online in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 


Modieuze outdoor kleding 

Blonde NO.8 staat bekend om hoogwaardige en modieuze outdoor kleding. Het label is in 2011 opgericht door Michael Boveleth en Martin Schmelzer, die al vele jaren ervaring hadden in de mode-industrie. Blonde NO.8 is met name bekend geworden tijdens de parka trend, waar de stijlen van Blonde NO.8 werden opgemerkt. De 'Blonde' Parka is dan ook nog steeds een integraal onderdeel in elke collectie, maar ook spelen ze in op andere ontwikkelingen en trends. De focus ligt op het ontwikkelen van stijlen die je herkend door opvallende details zoals een speciale binnenvoering, hoogwaardige ritssluitingen, contrasterende naden en opvallende kragen. Blonde NO.8 hecht veel waarde aan traditionele productietechnieken en eerlijke productieomstandigheden. Alle leveranciers zijn BSCI gecertificeerd (Business Social Compliance Initiative). Bij productie, transport en materiaalgebruik spelen duurzaamheid en milieubewustzijn een grote rol.

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Blonde NO.8 collectie liever in de winkel bekijken of even passen? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.