Shop de nieuwste Afterlabel collectie bij Palazzo Domburg

Je shopt de collectie van Afterlabel online bij Palazzo Domburg. Naast onze fysieke winkel in Domburg verkopen we Afterlabel online in de webshop. Bestel gemakkelijk en snel op ieder gewenst moment van de dag. Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We besteden veel aandacht aan het persoonlijk verpakken van je bestelling, want ook online ervaar je dezelfde sfeer en service als in de winkel! 

Stoere en functionele jassen

We hebben een nieuw jassenmerk aan ons assortiment toegevoegd. AfterLabel is een Italiaans jassenmerk uit Milaan. Het merk komt van een familiebedrijf genaamd Golden Season Group, waaronder nog 2 grote Italiaanse merken vallen. 5 jaar geleden is de Golden Season group ‘After Label’ gestart met als doel de Italiaanse stoffen te verwerken in jassen met een jonge en moderne uitstraling. De collecties zijn geïnspireerd op hedendaagse, stedelijke stijlen, met aandacht voor hoogwaardige materialen en innovatieve functies. Afterlabel denkt altijd een stap vooruit in kwaliteit, look, comfort en stijl. De Italiaanse materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Aangezien het familiebedrijf echt een jassenspecialist is, wordt alles gemaakt in hun eigen fabriek. Alle After Label jassen zijn van de hoogste kwaliteit dons gevoerd (gans). Het dons van de borst zorgt ervoor dat ze extra warm, licht en fluffy zijn. Alle jassen zijn voorzien van een waterafstotende coating. Door al deze technische aspecten van de jassen zijn ze daarom ook erg geschikt voor wintersport!

Eigentijdse boetiek in Domburg   

Wil je de Afterlabel collectie liever in de winkel bekijken of even passen? Kom dan gezellig langs in Domburg. Palazzo Domburg is al 25 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg beslaan wij het voormalig gemeentehuis, een historisch pand wat is ingericht met gevoel voor stijl. Met het zand nog tussen je tenen stap je bij ons binnen. Een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan kledingschoenen en accessoires. Ongedwongen tussen de rekken kunnen dwalen, dat is ons idee. Gericht op de modebewuste vrouw bieden wij een aanbod dat prikkelt jouw eigen stijl te creëren in de beste kwaliteit. Met meer dan 50 hoogwaardige merken als Essentiel Antwerp, UGGRabens Saloner, Penn & InkLovestoriesCopenhagen en Bibi Lou. In onze stijlvolle winkel zijn ook de lifestyle producten van Marie Stella Maris en unieke items van Fatboy te vinden voor in huis. Met een sterk team staat Palazzo elke dag klaar om je te voorzien van advies. We zijn 7 dagen per week geopend en online kun je ons natuurlijk 24/7 bezoeken. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en trends? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.